Houd jij van gastvrijheid, levendigheid en structuur? Dan past werken in de food services bij jou. Van het ontzorgen van de werkvloer, tot het bedenken van menu’s of het organiseren van de zaken achter de schermen. Ontdek alle functies en werkzaamheden.
Betreed de veelzijdige wereld van food services en laat je ideeën de vrije loop om zo bij te dragen aan het succes van de bedrijfsrestaurants en events. Van chef-kok tot supervisor bediening en barista, iedereen draagt bij aan een goede ervaring in het bedrijfsrestaurant.
Bij de receptie verwelkom jij de gasten van de organisatie. Je bent een herkenbaar gezicht voor de collega’s en weet wat ze nodig hebben. Tijdens je werk ben je veel in contact met verschillende mensen. Dat maakt jouw werk zo leuk en afwisselend.
Voor iedere vraag heb jij een antwoord. Telefonisch, per email of direct, jij helpt jouw collega’s op een gastvrije manier. Door jouw servicegerichtheid voelen collega’s zich altijd goed geholpen. Geen enkele uitdaging is jou te gek en elke dag is anders.