Partnerlogo postillionhotels

Postillion Hotels

Foto postillion opzet1

Bij Postillion Hotels werken medewerkers met lef. Mensen die hun nek durven uit te steken en uitgesproken ideeën hebben over hoe we onze gasten in de watten kunnen leggen. We dagen je uit om te laten zien wat je kunt en durft, ook als je net je studie hebt afgerond. Dat biedt jou de kans om razendsnel carrière te maken. Bij Postillion Hotels leren we iedere dag van elkaar.

Wat ga je doen met al je mooie plannen en ambities? Onze gasten en jouw collega’s inspireren, dit noemen wij ook wel aandacht met impact! Er is altijd wel een Postillion Hotel in de buurt waar je dat kunt doen. Van congressen en events tot in de puntjes organiseren. De sterren van de hemel koken voor onze gasten, ervoor zorgen dat onze hotelkamers en de restaurants er tiptop uitzien. Mooie plannen bedenken om gasten te laten zien waarom ze naar Postillion Hotels moeten komen. Er is alle ruimte voor jouw plannen en ondernemerschap.

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is er voor iedereen. Van congresganger tot vakantieganger. We zijn uitgesproken in wat we doen en hoe we dat doen. Met een frisse blik en altijd tot in de puntjes verzorgd. We nemen het voortouw in de discussie over de toekomst van de sector en halen regelmatig het nieuws met onze plannen en visie.

Lees hier hoe Marloes Alblas General Manager werd bij Postillion Hotel Deventer.