Partnerlogo albron

Albron

Albron Header

Wil jij werken op een locatie bij jou in de buurt? Bij Albron kan dat! Want met meer dan 700 restaurants in Nederland hebben wij een stage of baan voor iedereen die wil groeien in de wereld van gastvrijheid. Dus zeker voor jou!

Alles draait om samenwerken bij Albron. Op Center Parcs heb je al gauw een team van 30 collega’s maar bij grote evenementen zoals de Moto GP op de TT in Assen, werken er al gauw meer dan 100 collega’s nauw met jou samen. In het bedrijfsrestaurant werken kleine en grote teams samen aan een lekkere lunch. Veel afwisseling dus en jij kan kiezen wat het beste bij jou past.

Samenwerken en samen lachen zijn erg belangrijk bij Albron. Daarnaast hebben we een Albron Academy waarin je jouw kennis kan vergroten. Wil je bijvoorbeeld alles leren over koffie? Of jouw leidinggevende skills ontwikkelen? Bij Albron kan het allemaal!

Over Albron
Met 4.500 Albron collega’s fixen wij iedere dag het lekkerste eten & drinken op meer dan 700 locaties door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld de bedrijfsrestaurants van Rijkswaterstaat tot de familierestaurants van Center Parcs en ook Anne&Max, Coffeecompany en Brownies&downieS. Wist je al dat je ons ook vindt in ziekenhuizen? Waar we gasten, medewerkers en patiënten eten & drinken serveren waar iedereen beter van wordt!

Lees hier hoe Ferry, horecamanager, doorgroeit bij Albron.