Partnerlogo HM Shost 2

HMSHost

HMS Header

De ideale mix voor jouw baan in de horeca? Die vind je bij HMSHost. Onze locaties zijn perfect bereikbaar. We bieden je een goed betaalde (bij)baan met flexibele werktijden en een team met gezellige collega’s. Daarnaast krijg je hoge reiskostenvergoeding, loon boven horeca cao en verhoogde jeugdlonen. Als leidinggevende krijg je gelijk een vast contract. Daarnaast krijg je een week extra salaris, waar je he-le-maal niets voor hoeft te doen.

Met meer dan 150 horecalocaties landelijk en meer dan 30 verschillende formules is er meer dan genoeg te ontdekken en wij helpen je groeien! Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan in combinatie met een opleiding, een baan vanwege een tussenjaar of gewoon een nieuwe fulltime (management) uitdaging, wij bieden deze mogelijkheid. Er zijn volop doorgroeikansen en we bieden een werkomgeving waarin teamprestaties voorop staan en gezelligheid is inbegrepen. Je werkt in vaste diensten, geen overwerken bij ons dus. Kortom een job bij een internationale organisatie – staat mooi op je CV!

HMSHost is wereldwijd actief. In Nederland vind je ons op Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, NS-treinstations en in de shopping malls Hoog Catharijne, Amsterdam The Style Outlets en Designer Outlet Roermond. Daar exploiteren wij populaire horecaconcepten, zoals Burger King, La Place, Starbucks en BackWERK. We zijn geen uitzendbureau, dus je bent echt bij ons in dienst. Welkom!

Lees hier het interview met Iris, hospitality manager bij HMSHost.