Partnerlogo ISS new

ISS Facility Services

Iss01

Wat je ambities ook zijn en wie je ook bent: bij ISS Facility Services kun je jezelf zijn én jezelf overtreffen. Je maakt deel uit van een divers team, waarin iedereen elkaar respecteert. ISS is “A Place to be You”. Van de ontvangst met een glimlach, via een warm onthaal voor alle gasten tot een geweldige beleving op de werkvloer. Jij legt de rode loper uit voor de medewerkers en gasten bij onze klanten.

Bij de receptie, in het vergadercentrum, in de kantoortuin of in het bedrijfsrestaurant. Overal waar jij komt, ben jij het wakend oog en oor voor de beste beleving bij onze klant. Bij ISS krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Over ISS

ISS Facility Services behoort tot de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld met ruim 350.000 medewerkers en is al meer dan 45 jaar actief in Nederland. ISS verleent facilitaire diensten op en rond de werkplek, zoals schoonmaak, catering, receptie, workplace management, technische services en logistieke werkzaamheden. ​ISS Facility Services is sinds 2022 officieel gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.

Lees hier hoe Ferry carrière heeft gemaakt binnen ISS.