Partnerlogo stayokay

Stayokay

Stayokay 01

De sfeer die je proeft in onze hostels; dát is onze werksfeer. Lekker informeel, barstensvol vrijheid, afwisseling en plezier met collega’s en gasten. En heb je geen horecaervaring? Geen probleem! Dat leren we je gewoon. Jouw persoonlijkheid is voor ons het meest belangrijk. Je mag zijn wie je bent, natuurlijk met de juiste drive.

De leukste hostelketen

Stayokay is met 20 hostels de grootste hostelketen van Nederland. Je vindt ons op de meest unieke locaties zoals een prachtig landhuis, een kasteel, aan de zee of in een monumentaal grachten­pand in de stad. Het zou zomaar je toekomstige werkplek kunnen zijn! Werk je bij Stayokay, dan zie je dat duurzaamheid altijd een trending-topic is. Ook heb je never a dull moment door de unieke mix aan gasten die bij ons logeert; van sportgroepen tot basisscholen, van backpackers tot vergadergroepen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s in de Front Office (receptie), F&B (restaurant, bar of keuken) en Housekeeping (schoonmaken van de kamers). Natuurlijk zijn er ook diverse allround en leidinggevende functies in de hostels en je kunt de slag op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Over Stayokay

Met jaarlijks 1 miljoen overnachtigingen is Stayokay de grootste hostelketen in Nederland. Je vindt ons op 20 unieke locaties door heel Nederland. Van de Achterhoek tot Amsterdam en van de Wadden­ tot Zeeland. We zijn trotse werkgever van zo’n 900 enthousiaste medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Lees hier hoe Mariska hostelmanager werd bij Stayokay.