Partnerlogo vitam

Vitam

VNG 7561

Word horecatijger tijdens kantoortijden! Dat kan bij Vitam! Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de gasten iedere dag met veel plezier naar het restaurant komen om te genieten van lekkere, verse en gezonde gerechten. Daar komt veel bij kijken, want je wilt dat de gasten steeds weer verrast worden. Dat betekent dat je steeds een stapje extra zet voor je gasten, zodat je het verschil maakt.

Als Vitammer zorg je er samen met je collega’s voor dat de gasten in het restaurant iedere dag het verschil proeven, in álles. Je werkzaamheden zijn dan ook heel afwisselend. Je bereidt niet alleen de lekkerste gerechten, zoals fantastische belegde broodjes, heerlijke maaltijdsalades of bijzondere warme lunchgerechten, je zorgt dat het restaurant er altijd aantrekkelijk en opgeruimd uitziet. Geen dag hetzelfde dus. En je krijg je veel ruimte voor eigen inbreng, dus je creativiteit om de gasten steeds weer te verbluffen wordt gewaardeerd! Met jouw werk-privébalans zit het wel goed bij Vitam. Je werkt voornamelijk maandag t/m vrijdag en je werktijden liggen ongeveer tussen 08:00-16:00 uur. 

Over Vitam

De ondernemende cateraar die genieten van goed en lekker eten centraal stelt en gelooft dat onze voeding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens, de samenleving en de wereld. In meer dan 300 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Dat geldt voor onze gasten én voor onze medewerkers. We koken vers en met de seizoenen, en ons aanbod is flexibel en past perfect bij de unieke wensen van de gast. Iedere Vitammer krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken. Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?