Partnerlogo febo

FEBO

1600x700 header Be My Guest FEBO

Onze medewerkers zijn van onschatbare waarde voor onze vestigingen en spelen een cruciale rol in het succes van de FEBO-formule. Bij FEBO hechten we geen waarde aan leeftijd, geslacht, etniciteit of seksuele voorkeur. We verwelkomen iedereen met open armen. Sluit je aan bij ons team en ervaar het zelf!

Bij FEBO werk je in een hecht team, waar goede samenwerking essentieel is. Of je nu achter de counter, de automaten of in de Drive-thru staat. Als horecamedewerker bij FEBO krijg je de kans om vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien naar de functie van bedrijfsleider en is er zelfs de mogelijkheid om franchisenemer te worden van je eigen vestiging!

Over FEBO
Bij FEBO bereiden we elke ochtend alle snacks volgens authentieke recepten, zodat ze dezelfde dag nog vers in onze vestigingen liggen. Onze FEBO-kroket is dus echt knapperig vers! FEBO is een familiebedrijf en heeft haar hoofdkantoor en productiekeuken in Nederland. Inmiddels heeft FEBO al bijna 80 vestigingen in Nederland! Nog altijd heeft FEBO kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel staan.