Partnerlogo hilton

Hilton

Hilton01

Werken bij een van de meest toonaangevend hotelketens wereldwijd? Dan ben je bij Hilton aan het juiste adres. Met meer dan 7.100 hotels wereldwijd verwelkomen werknemers iedere dag weer nieuwe gasten en draait alles om het verzorgen van een onvergetelijke ervaring. Word jij onderdeel van de Hilton familie in Nederland?

Bij Hilton hechten we veel waarde aan het creëeren van een positieve werkomgeving en investeren we in de ontwikkeling en groei van medewerkers. Er worden verschillende extra’s aan het personeel geboden zoals bijvoorbeeld het Go Hilton programma, de mogelijkheid voor werknemers om wereldwijd voor speciale kamerprijzen bij Hilton hotels te verblijven. Iedere werkdag bij Hilton is anders. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en is gastvrijheid jouw tweede natuur? Dan ben je meer dan welkom bij een van de Hilton hotels in Nederland.

Over Hilton

Hilton is een wereldwijd toonaangevend hotelbedrijf met een portfolio van 19 merken van wereldklasse die gezamenlijk meer dan 7.100 locaties omvatten met meer dan 1,1 miljoen kamers in 123 landen. Hilton is toegewijd aan haar missie om de aarde te vullen met het licht en de warmte van gastvrijheid en heeft in haar 100-jarig bestaan al meer dan 3 miljard gasten verwelkomend. Hilton verdiende een toppositie op Fortune's 100 Best Companies to Work For-lijst en is erkend als een wereldleider op de Dow Jones Sustainability Indices voor zes opeenvolgende jaren. Hilton heeft verschillende toonaangevende technologische verbeteringen geïntroduceerd om de gastervaring te verbeteren, waaronder Digital Key Share, geautomatiseerde gratis kamerupgrades en de mogelijkheid om bevestigde onderling verbonden kamers te boeken. Via het bekroonde gastloyaliteitsprogramma Hilton Honors kunnen de meer dan 150 miljoen leden die rechtstreeks bij Hilton boeken punten verdienen voor hotelovernachtingen en ervaringen die niet zomaar te koop zijn. Met de gratis Hilton Honors-app kunnen gasten hun verblijf boeken, hun kamer selecteren, inchecken, hun deur openen met een digitale sleutel en uitchecken, allemaal vanaf hun smartphone. Bezoek stories.hilton.com voor meer informatie en maak contact met Hilton op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.