Partnerlogo bramladage

Bram Ladage

DSC 4981 3

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan naast je studie óf zoek je een fulltime baan met extra verantwoordelijkheden en mooie doorgroeimogelijkheden? Bram is er voor iedereen en biedt jou volop mogelijkheden!

Bij Bram Ladage staan échte patat en échte mensen centraal. Wij streven met zijn allen elke dag weer ware patat-perfectie na om onze klanten blij te maken met lekkere brammetjes. Om die kwaliteit te kunnen leveren, is het belangrijk dat iedereen zich lekker voelt op de werkvloer en bovenal zichzelf kan zijn. Werkplezier zorgt namelijk automatisch weer voor blije gasten en daarom kijken wij uit naar en voor elkaar. Dus ook als het even niet zo lekker gaat, of dat je het gevoel hebt klaar te zijn voor meer uitdaging, helpen we jou graag verder en zorgen we er met elkaar voor dat jij je bij ons thuis voelt. Veel van onze franchisenemers zijn bijvoorbeeld ooit begonnen met een bijbaantje als patatbakker. Door samen te kijken naar jou als persoon én jouw ambities, bouwen we verder aan een sterk en duurzaam familiebedrijf. Kom jij bij onze bram-fam?

Over Bram Ladage 

Bram Ladage verkocht in 1967 zijn eerste puntzakken handgesneden verse patat op de Rotterdamse markt. De kneepjes van het vak leerde hij van zijn vader, die al sinds 1952 in de patat zat. Maar Bram wilde het op zijn eigen manier doen.... “Kom ze maar halen, die goudgele balen”; riep hij tussen de klapperende marktzeilen door. Precies 55 jaar later telt het familiebedrijf 38 filialen in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant (waar ze liever spreken van friet). Het merendeel van deze filialen worden uitgebaat door franchisenemers die bijna allemaal hun eerste baantje bij Bram zijn begonnen. Inmiddels bakken ze meer dan enkel patat, maar nog altijd met evenveel passie en vakmanschap.

Lees hier hoe Emma Zwanenburg de jongste franchisenemer van Bram Ladage is geworden.