Partner westcordhotels

WestCord Hotels

Westcord headerfoto

Bij WestCord Hotels zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die gepassioneerd zijn over de horeca en hospitality, net zoals wij! Wij zijn een familiebedrijf: als je bij ons komt werken word je ook ‘part of our family’. Dat betekent dat je onderdeel bent van een super gezellig en groeiend bedrijf.

Bij WestCord Hotels vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons de voordeur binnenstapt zich thuis voelt. Dat geldt niet alleen voor gasten maar ook voor medewerkers. Al onze medewerkers krijgen bij ons een ‘Embark on your Adventure’ training. Hiermee willen we je een warm welkom geven en een kijkje binnen de andere WestCord Hotels. We zijn op zoek naar gemotiveerde collega's die bij ons bedrijf willen werken. Een hecht team waar we werken als een ‘familie’ en elkaar altijd de helpende hand bieden. Een team van verschillende medewerkers die elke dag weer een ‘kunstwerk’ creëren door gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Dynamisch, jong en betrokken zowel bij het team als bij onze gasten. Die ons elke dag weer de energie geven om met veel plezier aan het werk te gaan. Breng jij het enthousiasme, wij geven je de ervaring. Start vandaag aan jouw nieuwe avontuur!

Over WestCord Hotels
Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. Inmiddels behoren 17 hotels verspreid door heel Nederland tot de WestCord familie. Onze hotels zijn stuk voor stuk uniek, in thema, locatie of geschiedenis. In onze visie moet een hotel veel faciliteiten bieden, onderscheidend zijn én passen in de omgeving. Maar hoe verschillend de hotels van elkaar ook zijn, het WestCord-gevoel van service en kwaliteit moet in elk hotel hetzelfde zijn.