Partnerlogo bidfood

Bidfood

Bidfood01

Misschien ken je ons wel… van de vrachtwagens. Als je er op gaat letten, zie je er ineens heel veel rijden, let maar op. Wij zijn dé horeca groothandel van Nederland en werken voor 25.000 klanten in de professionele foodwereld. Dit doen we met ruim 2.000 collega's, waar we kijken naar jouw interesses om te groeien. En doen we er alles aan om je met plezier naar het werk te laten gaan.

Vacatures in
de spotlight

Bidfood zijn we met z’n allen. En Bidfood maken we met z’n allen.

Daar zijn we heel trots op. Want samen weten we er toch maar een prachtig bedrijf van te maken. Van chauffeur tot inkoper, van marketeer tot magazijnmedewerker. Tot in de verste uithoeken van het land werken wij schouder aan schouder om onze klanten en leveranciers het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Collega’s spelen daarin stuk voor stuk een onmisbare rol. Daar zijn we met z’n allen hartstikke trots op

Over Bidfood. Waar professionals elkaar vinden

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale en lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd.
Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld. Onze aanpak is persoonlijk, geloven erin dat mensen het verschil maken. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.