Partnerlogo RCE

Restaurant Company Europe

Vacature Italy

Restaurant Company Europe, het overkoepelende moederbedrijf van prachtige horecaconcepten als Loetje, Happy Italy, Stan, Beers & Barrels en diverse unieke locaties, is met ruim70 restaurants en cafés de grootste horecagroep van Nederland. Met een sterke focus op kwaliteit, gastvrijheid en innovatie, zorgen we ervoor dat we onze gasten dagelijks de ideale guest journey bieden en zorgen we voor hoge gastenreviews. Wij hebben als horecabedrijf grote ambities, dit biedt veel kansen en doorgroeimogelijkheden voor jou. Bij zoveel mooie formules hebben we diverse aansprekende vacatures waarbij er ongetwijfeld een aansluit bij jouw profiel!

Altijd op zoek naar zelfstandig werkend kok's
Als zelfstandig werkende kok zijn er talloze kansen om je culinaire passie en vaardigheden te ontplooien in de keukens van onze restaurants. Een carrière in de keuken biedt een wereld van mogelijkheden en de kans om te groeien binnen een groot horecabedrijf.

Medewerker bediening bij een van onze prachtige locaties
Ben jij gepassioneerd over gastvrijheid en klaar voor een mooie carrière in de bediening? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! We hebben meerdere locaties waar je aan de slag kunt en deel kunt uitmaken van een dynamisch team. Of je nu wilt schitteren bij Beers & Barrels in het bruisende Amsterdam, de sfeervolle Haven van Huizen, het trendy De Vooruitgang, de diverse Happy Italy locaties of de befaamde Loetje locaties, er liggen talloze kansen op jou te wachten.

Happy Italy
Bij Happy Italy kun je genieten van grote porties verse pasta's en pizza's voor kleine prijzen. Uiteten gaan wordt bij Happy Italy toegankelijk voor iedereen. Uniek aan de formule zijn de indoor speeltuinen waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Het concept heeft 17 restaurants verspreid over Nederland.