Partner bonduelle

Bonduelle Foodservice

Bonduelle_chefs

Bij Bonduelle geloven we in een toekomst waarbij plantaardige voeding het hoogtepunt van elke maaltijd is. Dit enerzijds vanuit een zorg voor de planeet, die vereist dat we overstappen naar een ander consumptiepatroon. Anderzijds vanuit de groeiende vraag van gasten naar gezondere voeding. Bij Bonduelle willen we chefs (en chefs ‘to be’) begeleiden in deze transitie met behulp van praktische en innovatieve oplossingen, die zorgen dat plantaardig koken voor professionals gemakkelijker, leuker én winstgevender wordt.

In ons team zitten 2 fantastische chefs, Berry en Steve, met beiden meer dan 25 jaar ervaring in diverse culinaire rollen. Zij zijn erg enthousiast om hun kennis (in diverse domeinen: van food technologie tot eiwittransitie en foodwaste) en ervaringen te delen met jongeren, om zo bij hen de passie voor een culinaire job aan te wakkeren.

Over Bonduelle Foodservice

Bonduelle is ’s werelds grootste groentemerk. We zijn een familiebedrijf met meer dan 170 jaar passie voor groenten, granen en peulvruchten, zowel op het veld als in de keuken. Ondertussen staat de 7de generatie van de familie Bonduelle aan het roer, en produceren we honderden soorten groenten, peulvruchten en granen, inmiddels op 56 locaties in 11 landen. Onze missie als Bonduelle Foodservice is om plantaardige voeding toegankelijk te maken voor elke chef, en hen te inspireren om smaakvolle gerechten boordevol groenten op tafel te zetten voor hun gasten.