Partnerlogo mcdonalds

McDonald’s

MCDONALDS 2023 FINAL V02 DSC00568 RG Bv4

Een (bij)baan bij McDonald’s is door de ruime openingstijden flexibel te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven. Ben jij minstens 15 jaar en minimaal 4 uur per week beschikbaar? Ben je daarnaast positief, servicegericht, sociaal en een échte teamplayer? Mooi! Dan pas je precies bij onze Crew.

Om bij McDonald’s te werken, zijn er twee dingen belangrijk: het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten. Denk jij dat je dit kan? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur. Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld. Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Je krijgt de kans om door te groeien (bijvoorbeeld naar Manager) en er is zelfs de mogelijkheid om via McDonald’s je mbo- of hbo-diploma te behalen via onze McDonald’s Academy!  

Over McDonalds

In 1971 opende we de eerste Europese vestiging in Nederland. Momenteel heeft McDonald’s meer dan 260 restaurants in Nederland. Wist je al dat McDonald’s met meer dan 22.000 medewerkers de grootste horecawerkgever in Nederland is? Bij ons krijgt iedereen de gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Elke dag zorgen we er samen voor dat de ruim 3,2 miljoen bezoekers per week good times ervaren met onze lekkere producten en excellente service. Bij ons is iedereen welkom.