Partnerlogo heineken

Heineken Nederland

Barexperience5

Wist je dat horeca ervaring dé plek is waar je waardevolle skills kunt opdoen? Je leert naast het tappen van een perfect biertje ook in een team werken, multitasken en omgaan met financiën. Kortom: waardevolle ervaring voor iedereen! Bij Heineken weten wij dat als geen ander, daarom hebben wij Bar Experience in onze vacatures opgenomen. En veel aandacht besteed aan de skills die je kunt opbouwen met onze Bar Experience campagne. Want of je nu een mooie carrière in de horeca opbouwt, of later als HR manager of markteer gaat werken, horeca ervaring komt altijd te pas. We nemen dus ook steeds meer mensen aan met deze belangrijke vaardigheden.

Als je horeca ervaring hebt, vergeet dit dan niet te vermelden op LinkedIn. Via deze link Heineken Bar Experience | heineken.com kun je jouw Bar Experience badge aanmaken.

Heineken is ’s werelds meest internationale brouwer en toonaangevend in de ontwikkeling en verkoop van premium bieren en ciders. Onder aanvoering van het Heineken® merk zijn we met een portfolio van meer dan 300 internationale-, regionale-, lokale- en speciaalbieren en ciders actief in ruim 170 verschillende markten. In onze brouwerijen, mouterijen, ciderproductie locaties en kantoren werken wereldwijd ruim 85.000 mensen. In Nederland focust Heineken zich op een tiental merken.