Horeca

In de horeca maak je mensen blij

Waarom kiezen voor een carriere in de hospitality

01

Persoonlijke ontwikkeling

Werken in hospitality biedt je een stevige basis met skills die je overal toe kan passen.

02

Veel afwisseling

Van 9 tot 5 of toch liever een weekenddienst? Kies de uren die bij jou passen. Daarnaast is elke dag anders dus sleur maakt geen kans.

03

Doorgroeimogelijkheden

Werkend leren of zelf de touwtjes in handen als franchisenemer, er kan veel meer dan je denkt.

04

Baangarantie

Er is voldoende werk en ook zonder relevante opleiding kun je binnen de hospitality aan de slag.

SS Rotterdam11van70 3

Vind werk

Aan de slag

Diverse passende opleidingen
 Sommelier -  Barista -  Bedieningsmedewerker -  Hotel Receptionist -  Housekeeping -   -
Sommelier -  Barista -  Bedieningsmedewerker -  Hotel Receptionist -  Housekeeping - 
 Hotelmanager -  Hotel conciërge -  Maitre d’hotel -  Backoffice medewerker -
Hotelmanager -  Hotel conciërge -  Maitre d’hotel -  Backoffice medewerker - 
 Frontoffice medewerker -  Bartender -  Facility medewerker -  Chefkok -
Frontoffice medewerker -  Bartender -  Facility medewerker -  Chefkok - 

Uitgelichte werkgevers

Mogelijkheden in de horeca branche

Vacature Italy
01

Werken in een restaurant

Culinaire hoogstandjes en een bruisende werkomgeving: wanneer je werkt in een restaurant is elke dag anders. Heb jij een passie voor eten en drinken, vind jij werksfeer belangrijk en ben je een echte teamplayer? Dan past een baan in een restaurant goed bij jou.

Postillion Frontoffice medewerker 2
02

Werken in een hotel

Hartelijkheid en gastvrijheid: dát staat bij werken in een hotel centraal. Of je nu bij de frontoffice, in het restaurant, in de keuken of in de housekeeping werkt, jij zet je voor en achter de schermen in om je gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hotelgast blij, jij blij!

Westcord Hotel New York horeca medewerker bar
03

Werken in een café of bar

Maak jij mensen graag blij en is multitasken jouw tweede natuur? Dan is een baan in een café of bar iets voor jou. Van de perfecte cappuccino tot het creëren van een nieuw cocktailmenu: jij zorgt samen met je collega’s voor de ultieme gastervaring.

Verhalen

Droombanen in de horeca

Emma thumb
Franchisenemer worden is een droom die uitkomt

Emma Zwanenburg

Franchisenemer Bram Ladage

Marloes thumb
De dubbelrol is mij op het lijf geschreven

Marloes Alblas

General Manager Postillion Hotels

Sectoren

Hospitality is overal