“Het werk is zo afwisselend. Het ene moment maak je roosters en offertes voor evenementen en het andere moment help je mee bij het maken van broodjes.”
Door werken en leren te combineren kan Naomi (18) geld verdienen en tegelijkertijd werkervaring opdoen.
Betreed de veelzijdige wereld van food services en laat je ideeën de vrije loop om zo bij te dragen aan het succes van de bedrijfsrestaurants en events. Van chef-kok tot supervisor bediening en barista, iedereen draagt bij aan een goede ervaring in het bedrijfsrestaurant.
02
Werken bij de receptie
Bij de receptie verwelkom jij de gasten van de organisatie. Je bent een herkenbaar gezicht voor de collega’s en weet wat ze nodig hebben. Tijdens je werk ben je veel in contact met verschillende mensen. Dat maakt jouw werk zo leuk en afwisselend.
03
Werken bij de servicedesk
Voor iedere vraag heb jij een antwoord. Telefonisch, per email of direct, jij helpt jouw collega’s op een gastvrije manier. Door jouw servicegerichtheid voelen collega’s zich altijd goed geholpen. Geen enkele uitdaging is jou te gek en elke dag is anders.