Food services

Geen uitdaging is jou te groot

Waarom kiezen voor een carriere in de hospitality

01

Persoonlijke ontwikkeling

Werken in hospitality biedt je een stevige basis met skills die je overal toe kan passen.

02

Veel afwisseling

Van 9 tot 5 of toch liever een weekenddienst? Kies de uren die bij jou passen. Daarnaast is elke dag anders dus sleur maakt geen kans.

03

Doorgroeimogelijkheden

Werkend leren of zelf de touwtjes in handen als franchisenemer, er kan veel meer dan je denkt.

04

Baangarantie

Er is voldoende werk en ook zonder relevante opleiding kun je binnen de hospitality aan de slag.

Afdelingbeeld nl Maaike Poelen Vitam 08 lr

Vind werk

Aan de slag

Ontdek opleidingen
 Facilitair coördinator -  Receptionist -  Medewerker bediening -
Facilitair coördinator -  Receptionist -  Medewerker bediening - 
 Barista -  Franchisenemer -  Store manager -  Kok -
Barista -  Franchisenemer -  Store manager -  Kok - 

Ervaringen van studenten

Naomi Walters

Assistent restaurant manager

“Het werk is zo afwisselend. Het ene moment maak je roosters en offertes voor evenementen en het andere moment help je mee bij het maken van broodjes.”

Door werken en leren te combineren kan Naomi (18) geld verdienen en tegelijkertijd werkervaring opdoen.

  • Huidige opleidingHoreca manager
  • NiveauMBO
  • TypeWerkend leren (BBL)
  • Leeftijd18
  • Vorige ervaringVMBO-T
  • DroombaanEen eigen strandtent runnen
Vind opleidingen zoals deze

Uitgelichte werkgevers

Succesverhalen

uit de branche

Ferry thumb
Ik sta op om mensen gelukkig te maken

Ferry Aerts

Horecamanager Albron

Vincent thumb
De lat leg ik altijd weer wat hoger

Vincent Vissers

Horecamanager ISS

Wat biedt de Food services branche?

Iss01
01

Werken in bedrijfsrestaurants

Betreed de veelzijdige wereld van food services en laat je ideeën de vrije loop om zo bij te dragen aan het succes van de bedrijfsrestaurants en events. Van chef-kok tot supervisor bediening en barista, iedereen draagt bij aan een goede ervaring in het bedrijfsrestaurant.

Receptie1
02

Werken bij de receptie

Bij de receptie verwelkom jij de gasten van de organisatie. Je bent een herkenbaar gezicht voor de collega’s en weet wat ze nodig hebben. Tijdens je werk ben je veel in contact met verschillende mensen. Dat maakt jouw werk zo leuk en afwisselend.

Shutterstock 2242410031
03

Werken bij de servicedesk

Voor iedere vraag heb jij een antwoord. Telefonisch, per email of direct, jij helpt jouw collega’s op een gastvrije manier. Door jouw servicegerichtheid voelen collega’s zich altijd goed geholpen. Geen enkele uitdaging is jou te gek en elke dag is anders.

Sectoren

Hospitality is overal