00:00 00:00

Anna – Horecaondernemer

“Er is één groot misverstand over horeca: dat het geen serieuze carrière is.”

Scroll and read more All stories

Anna werkte tijdens haar studie Communicatie in de horeca. Dat bijbaantje bleek voor haar een schot in de roos, ze wilde zelfs  nooit meer anders. Haar passie voor eten en drinken groeide uit tot een eigen restaurant in Amsterdam – from scratch zelf opgezet. Alles bedacht ze op eigen houtje: van het interieur tot de menukaart. 

1000035721 edited
“In de horeca leer je skills voor het leven, daar kan geen enkel ander vak tegenop”

Ze bouwde haar zaak op met hulp van vrienden en creëerde een ongedwongen plek waar Zuid-Europese gezelligheid tot leven komt. Volgens Anna is in de horeca geen dag hetzelfde, en ontwikkel je er vaardigheden waar je overal wat aan hebt. Anna: “Iedereen zou een tijd in de horeca moeten werken – je doet superwaardevolle mensenkennis op.”

Waarom kiezen voor een carriere in de hospitality

01

Persoonlijke ontwikkeling

Werken in hospitality biedt je een stevige basis met skills die je overal toe kan passen.

Skills voor het leven

02

Veel afwisseling

Van 9 tot 5 of toch liever een weekenddienst? Kies de uren die bij jou passen. Daarnaast is elke dag anders dus sleur maakt geen kans.

Bepaal je eigen koers

03

Doorgroeimogelijkheden

Werkend leren of zelf de touwtjes in handen als franchisenemer, er kan veel meer dan je denkt.

Ontdek wat werkt voor jou

04

Baangarantie

Er is voldoende werk en ook zonder relevante opleiding kun je binnen de hospitality aan de slag.

Meer dan 25.000 vacatures

SS Rotterdam11van70 3

Vind werk

Aan de slag

Bekijk de andere verhalen